23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Sundt Indeklima

Udløber
9. juni 2029

Et sundt indeklima er altafgørende for at være frisk og veloplagt i hverdagen. I skoler og på arbejdspladser har der de seneste år været stor fokus på at forbedre indeklimaet, men hvad med i din egen bolig hvor du sover og opholder dig i en stor del af din hverdag?

PRO|VENTILATION har mange års erfaring med at forbedre indeklimaet i bygninger, det kan vi fordi vi har en højtuddannet medarbejderstab med både ventilations- og indreguleringsteknikere, ingeniører og tekniske designere som alle er specialiseret i ventilation og indeklima.

Vi hjælper vores kunder i både eksisterende byggerier, nybyg, ombygning og renovering.

Ønsker du at få kortlagt indeklimaet i din bolig, arbejdsplads, skole mm. så kontakt os og book en indeklimamåling.
Klimatjek Rapport
For at hjælpe vores privatkunder bedst muligt med at opnå bedst muligt indeklima, har PRO|VENTILATION i samarbejde med Energihuset Danmark lavet KlimaTjek. Klimatjekket består af en gennemgang af klimaskallen samt målinger af indeklimaet, det giver dig indsigt i indeklimaet i sin bolig, og kommer med konkrete forslag til forbedringer.
Energihuset Danmark er eksperter i gennemgang af bygninger, Vi er eksperter i indeklima og luftkvalitet, Klimatjek samler kompetencerne i én løsning med det mål at forbedre indeklimaet i danskernes boliger.

PRO|VENTILATION
H.J. Holst Vej 20-22
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18836408
P nummer: 1003578461

Kontaktperson

Kim Bøgh-Jensen
Projektleder - Butik og Sport
+45 29266526 kbj@proventilation.dk

Send til en kollega

0.11