23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Netværk for indkøbschefer

Udløber
15. november 2023

Er du ansvarlig for indkøb i din virksomhed? Bliv en del at DI’s netværk for indkøbschefer, så du kan få sparring og inspiration til dit arbejde.

DI’s netværk for indkøbschefer er et professionelt fælleskab for indkøbschefer og strategiske indkøbere i store såvel som små virksomheder. Vi har fokus på, hvordan indkøbsafdelingen kan få strategisk indflydelse på virksomhedens drift og blive tættere knyttet til forretningen.

Se alle DI's kurser, uddannelser og netværk inden inden for ledelse her


Faglig sparring til din hverdag
På møderne diskuterer vi eksempelvis temaer som globalt indkøb og optimering af forsyningskæden, bæredygtighed, risk management, cost drivers, administrative robotter, digitalt indkøb, leverandørudvikling og kvalitetssikring. 

I netværket tager vi udgangspunkt i hinandens cases, så du vil få mulighed for at konkrete og kvalificeret inputs til de udfordringer, du selv står overfor. Vi inviterer også oplægsholdere ind for at bringe ny viden ind om de temaer, der interesserer medlemmerne af netværket.


Tilmeld dig DI's nyhedsbrev og få nyheder om kurser, uddannelser og netværk direkte i din indbakke


Eksempler på temaer:

  • Leverandørstyring og samarbejde
  • Indkøbsstrategi
  • Optimering af forsyningskæden
  • Stakeholder management
  • Planlægning og udvikling
  • Kvalitetssikring
  • Kategoristrategi


Sådan foregår det

Der afholdes fire møder om året i netværket, hvoraf tre af møderne afholdes hos virksomheder, der er repræsenteret i netværket. Det fjerde møde er et døgnmøde med overnatning, og det bliver afholdt på DI’s konferencecenter Gl. Vindinge. Man får ydermere adgang til en digital platform, hvor man kan sparre mellem møderne.

Læs mere og tilmeld dig her: DI's netværk for indkøbschefer

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

MF
Mark Fisker
Chefkonsulent
+45 33773391 mafi@di.dk

Send til en kollega

0.062