23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Netværk om arbejdstid

Udløber
15. november 2023

Har du ansvaret for planlægningen af arbejdstiden og eller betalingen herfor i din virksomhed? Kunne du tænke dig at øge virksomhedens konkurrenceevne? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din måde at gøre tingene på?

Så kom med i DI's netværk om udvikling og optimering af virksomhedens arbejdstid, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab.

Virksomheder som ikke løbende optimerer arbejdstiden i overensstemmelse med de konkurrencebetingelser, der er gældende på givet tidspunkt, risikerer at betale alt for meget for arbejdstiden samtidig med at konkurrenceevnen påvirkes negativt.


Vi hjælper hinanden med at lykkes professionelt

Som ansvarlig for planlægningen af arbejdstiden og betalingen herfor i en virksomhed står du ofte alene. Samtidig skal du holde dig ajour med nye regler og betalingssatser, du skal sikre at arbejdstiden planlægges hensigtsmæssigt, fleksibelt og så rentabelt så virksomhedens konkurrenceevne fastholdes og forbedres.

I Dansk Industri tilbyder vi nu et fortroligt forum, hvor deltagerne sammen kan imødegå udfordringer og løse problemer igennem erfaringsudveksling på et fagligt højt niveau.


Du får inspiration og ny viden til dit arbejde

I netværksgruppen arbejder vi med aktuelle trends og tendenser. Vi sørger for erfaringsudveksling og et fagligt højt niveau.

Temaerne varierer og fastsættes i samarbejde med medlemmer og netværksfacilitator. Herudover vil konkrete cases fra hverdagen også blive diskuteret.

Bliv klogere på arbejdstid lige her


Eksempler på temaer:

  • Håndtering af regler vedr. hviletid og fridøgn, herunder rådighedsvagter og tilkaldearbejde
  • Håndtering af efterspørgselsbetinget behov for fleksibilitet
  • Overenskomstregler vedr. arbejdstid herunder betaling
  • Indgåelse, udarbejdelse og opsigelse af lokalaftaler og kutymer vedr. arbejdstid
  • Behov for øget fleksibilitet
  • Planlægning af fleksibel arbejdstid
  • Håndtering af arbejdstid i nedgangs- og vækstperioder
  • Tendenser og praksis hos andre virksomheder

Praktik
Netværksmøderne faciliteres af DI’s eksperter i arbejdstidsplanlægning og driftsoptimering.

Der afholdes 5 møder årligt. 3 af møderne afholdes virtuelt fra kl. 09.00–13.00 og 2 møder afholdes fysisk fra kl. 09.00-16.00.

Bliv klogere på alle DI's kurser, uddannelser og netværk lige her

Målgruppe
Netværket er for dig, der er ansvarlig for at planlægge og administrere virksomhedens arbejdstid i en virksomhed, der er omfattet af Industriens Overenskomst eller Industriens Funktionæroverenskomst. Du kan f.eks. være produktionschef, produktionsleder, produktionsplanlægger, payroll manager, lønboghol-der eller HR-medarbejder.

I kan med fordel deltage flere fra samme virksomhed.

Læs mere om netværket her. DI's netværk om arbejdstid

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Send til en kollega

0.064