23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Netværk for produktionsdirektører

Udløber
15. november 2023

Bliv en del af DI's netværk for produktionsdirektører, der er et eksklusivt, professionelt og fortroligt fællesskab. Bliv inspireret og udfordret i din rolle af ligesindede

Bliv en del af et stærkt, professionelt fællesskab om produktionsudvikling og ledelse, hvor vi går i dybden med de spændende og krævende udfordringer, man står over for som produktionsdirektør.

Vi behandler temaer som planlægning af produktion til markedsudvikling, opstart og nedlukning af fabrik, forandringsledelse, KPI’er, lønforhandling og generationsskifte, tiltrækning af arbejdskraft og meget mere. 


Se alle DI's kurser, uddannelser og netværk lige her


Få kvalificeret sparring til dit strategiske arbejde

Netværket består af nogle af landets dygtigste ledere på deres felt, og sammen har vi en overvældende mængde erfaring til fælles bedste. Vi tager udgangspunkt i hinandens udfordringer og problemstillinger, så du vil få mulighed for at få konkrete og kvalificerede inputs til de udfordringer, du selv står overfor. Vi hjælper hinanden ved at dele vores viden, erfaringer og konkrete udfordringer, og tør være åbne over for konstruktiv feedback fra ligesindede i netværket.


Modtag nyheder om kurser, uddannelser og netværk direkte i din indbakke


Praktisk information 
Facilitator og deltagerne fastlægger temaerne sammen indenfor overemnerne, ledelse og produktion. Temaerne på møderne kan både tage udgangspunkt i faglige indlæg udefra eller være casebaseret fra et medlem af netværket.  

Der afholdes årligt fire dagsmøder DI’s konferencecenter Gl. Vindinge (Fyn) og alle møderne indledes med en frokost.

Der er fem regionale netværk, så du kan deltage i dit nærområde. Netværkene er Sjælland, Fyn, Sydjylland, Midtjylland og Nordjylland. 

 

Læs mere om netværket og tilmeld dig her: DI's netværk for produktionsdirektører

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Send til en kollega

0.078