23948sdkhjf
Del siden

S.T.O.P. A/S

S.T.O.P. er en danskejet, privat, leverandør af serviceydelser til Social- og Sundhedsområdet, samt indenfor Handicap- og Demensområdet. Vi har siden 2005 hjulpet udsatte borgere, samt leder-og personalegrupper på bosteder og institutioner, til en tryggere hverdag, igennem vores vikarydelser, og senest også via vores kursusafdeling, hvor vi giver både teori og praksiserfaring i Pædagogisk Sikkerhed®, herunder konflikthåndtering, voldsforebyggelse, Skånsom Nødværge® og Nænsom Magtanvendelse®.

PÆDAGOGISK SIKKERHED®
Pædagogisk Sikkerhed® er grundstenen hos S.T.O.P. Den er vores garant for, at vores vikarer er rustet til at stå i udsatte situationer, qua vores interne læringsforløb, og den er ligeledes jeres sikkerhed for, at både jeres medarbejdere, men også borgeren oplever en tryggere hverdag. Med Pædagogisk Sikkerhed® taler vi ind i netop jeres nuværende teoretiske afsæt. Omdrejningspunktet er menneskesynet, og det handler for os om balance/ubalance, set fra både et borger- og personaleperspektiv. Det er personalets sikkerhed, med udgangspunkt for omsorgen, for den enkelte borgers velbefindende.

VI SKABER DE BEDSTE FORUDSÆTNINGER
For at skabe de bedste forudsætninger for succes, sætter vi en fast Faglig leder og et team op omkring borger, i jeres rammer, hvor vi kan varetage alle aspekter i indsatsen, dokumentere og foretage afklaring. Efter endt forløb, bliver indsatsen igen overdraget til jer – måske bliver nogle af vores medarbejdere i indsatsen, og ansættes af jer, eller også har I jeres eget personale. Det er helt op til jer. På den måde, kan vi være fungere som en buffer, for jer, så I kender støttebehovet ved overtagelsen, og derved kan planlægge at få de rette kompetencer med i indsatsen, helt fra starten af.

VORES VIKARER

Det er vores erfaring, at hvis personalet trives, og er klædt på med de rette kompetencer, så trives borgerne bedre, og dermed er de bedste forudsætninger for et trygt leve- og arbejdsmiljø skabt.

Som vikar hos S.T.O.P. vil du blive en del, af én eller flere indsatser, der har det til fælles, at de næsten alle kræver en særlig pædagogisk indsigt og erfaring. Vi arbejder grundlæggende ud fra både et borger- og medarbejderperspektiv, da vores hovedfokus ligger på at skabe tryghed og nærvær for begge parter.

Brænder du for at gøre en forskel for udsatte borgere og kan du samtidig være en solid støtte for det faste personale på institutionen – så er det måske dig vi mangler ombord hos S.T.O.P.

Vi har intet krav ang. antal af vagter – derimod mener vi at fleksibilitet og dialog er vejen frem til et godt arbejdsmiljø – og vi søger altid, så vidt det er muligt, at skabe en arbejdsplan der passer bedst muligt til dig og dine behov.

S.T.O.P. A/S
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
CVR nummer: DK39479222
P nummer: 1023514121
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032