23948sdkhjf

Nordjysk hjemmepleje i sneproblemer

Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn kommune melder om sne-forsinkelser. I Frederikshavn Kommune er visse cykelruter omlagt, så plejepersonalet kan gå mellem borgernes adresser. Den samme løsning anvendes i Brønderslev Kommune.

Nordjylland har været hårdest ramt af sne i nat, og her er der typisk faldet mellem 10 og 15 cm sne, nogle steder mere. Vejrudsigten for tirsdag melder om kraftig vind fra klokken 12.00. Udviklingen følges. 

Brønderslev Kommune kan mærke snevejret her til morgen. Kommunens hjemmepleje melder, at man har droppet cyklen til fordel for gåben. På længere stræk samles den nu gående hjemmepleje i små grupper og får et lift af den kørende del af hjemmeplejen. 

Samtidig fortæller Brønderslev Kommune, at ældre i fjerntliggende beboelser næsten altid har gode naboer, så der er ryddet, når hjemmeplejen skal frem. 

Frederikshavn Kommune melder om forsinkelser i hjemmeplejen, men ingen borgerbesøg er aflyste. Man har i kommunen omlagt ruter, så plejepersonalet kan gå i stedet for at cykle mellem borgere.

Hjørring Kommune er et af de steder, som har været hårdest ramt sne, og her melder hjemmeplejen, at man kommer frem, men med forsinkelser.

Aalborg Kommune melder 07.44, at der ingen problemer er for hjemmeplejen.

Jammerbugt Kommune melder heller ikke om nævneværdige sneproblemer. Foreløbig er der ingen meldinger om forsinkelser. 

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078