23948sdkhjf

Ugens påbud - uge 7

Magasinet Pleje offentliggør kun ugens aktuelle tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed, og det vil sige, at selv om man stadig har et påbud, er man ikke med på næste uges liste. Vi offentliggør selvfølgelig også fejlfrie tilsyn og tilsyn, hvor der har været mindre henstillinger.

Påbud

Sommersted Plejehjem (friplejehjem), v. Haderslev, 4. sundhedsfaglige tilsyn, 20. februar 2023

"at der fortsat er mangler inden for journalføringen samt opfølgning på pleje og behandling. Disse mangler vurderes fortsat, at have et større omfang, og kræver et fortsat målrettet arbejde, inden målepunkterne kan opfyldes."

Distrikt 2, Område Øst, 1. sundhedsfaglige tilsyn, Vejle Kommune,  den 17. februar 2023

"Manglerne indenfor journalføringen vurderes at have et større omfang, og kræver målrettet arbejde med systematisk journalføring, inden målepunkterne kan opfyldes."

Fejlfrie tilsyn

Distrikt Møllevang, Randers, 1. planlagt ældretilsyn, 21. februar 2023

"Borgerne oplevede at have indflydelse på deres eget liv og være inddraget i beslutninger med betydning for hverdagslivet, og der var mulighed for at deltage i meningsfulde aktiviteter. Borgerne oplevede trivsel, og de oplevede, at nære relationer blev inddraget i det omfang, borgerne ønskede det."

Henstillinger (ingen påbud eller opfølgende tilsyn, men løftet pegefinger)

Plejecenter Rosenvang, Vordingborg, den 21. februar 2023

"Vi vurderer samlet set, at der er minde problemer af betydning for patientsikkerheden og forudsætter, at Rosenvang opfylder vores henstillinger."

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125