23948sdkhjf

Forsvunden tilsynsrapport blev korrekt fremsendt til Køge Kommune

Køge Kommune har i hele høringsperioden været i besiddelse af den tilsynsrapport, hvori hjemmeplejen i kommunens vestlige del får påbud. I går var meldingen fra kommunen, at man ikke havde rapporten. Styrelsen for Patientsikkerhed har korrekt partshørt Køge Kommune.

I går skrev Magasinet Pleje, at Køge Kommune muligvis ikke var lovmæssigt partshørt i forbindelse med meget strenge påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Efter redaktionens afslutning i går tirsdag skrev Køge Kommune i en mail, at velfærdsforvaltning “oplyser, at rapporten fra styrelsen er sendt til en central mail i Køge Kommune, og der er tale om en teknisk fejl, der har forhindret at den er landet korrekt hos forvaltningen.“

Således har tilsynsrapporten fra Styrelsen for Patientsikkerhed i hele høringsperioden været i kommunens besiddelse, og Styrelsen for Patientsikkerhed har lovmedholdeligt og overensstemmelse med forvaltningslovens § 19 partshørt Køge Kommune for offentliggørelsen af Styrelsens påbud.

I forvaltningslovens § 19 står, at “kan en part ikke antages at være bekendt med, at myndigheden er i besiddelse af bestemte oplysninger om en sags faktiske grundlag eller eksterne faglige vurderinger, må der ikke træffes afgørelse, før myndigheden har gjort parten bekendt med oplysningerne eller vurderingerne og givet denne lejlighed til at fremkomme med en udtalelse.”

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11