23948sdkhjf

Købmand og madleverandør indgår samarbejde til gavn for ældre borgere

Midt på sommeren stod en lang række borgere i Fredericia Kommune uden madleverandør, da samarbejdet med den hidtidige leverandør, Asbjørns Madservice, udløb.

Men borgerne skulle selvsagt have mad, og det er der nu fundet en lokal løsning på, skriver Jydskevestkysten.

Løsningen indebærer et samarbejde mellem en lokal Spar-købmand, René Hartvig Clausager og madleverandøren Mormor's Køkken med Allan Jakobsen i spidsen.

Bevæggrunden i samarbejdet skal findes i, at René Hartvig Clausager gennem flere år har haft faste aftaler med ældre borgere om leveringer af dagligvarer fra Spar-butikken. Ligeledes har han gennem flere år haft færdigretter fra Allan Jakobsen stående i køledisken. Derfor var det oplagt, at René Hartvig Clausager kunne levere retter til borgerne, når han alligevel var ude at køre med dagligvarer. Især fordi Allan Jakobsen og Mormor's Køkken holder til i Haderslev, der ligger et stykke væk fra Fredericia.

- Med geografien i betragtning tænkte jeg, at logistikken blev lidt hård, hvis vi selv skulle køre maden ud i Fredericia. Og når René alligevel kører ud til kunder tre gange om ugen, tænker jeg, at det er oplagt, at han tager færdigretter med til borgerne, siger Allan Jakobsen til avisen.

Udover at løsningen gavner de ældre borgere, der nu igen kan få varm mad, kommer den også René Hartvig Clausager til gode, håber han.

- Jeg håber naturligvis, at folk køber en pose kaffe, nogle småkager eller andre varer med, når de alligevel skal have leveret mad, lyder det fra René Hartvig Clausager.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078