23948sdkhjf

Mogens Rahbek træder til som formand for Danish.Care

Mogens Rahbek, salgs- og marketingdirektør i R82, skal nu bestride posten som formand for bestyrelsen i brancheorganisationen Danish.Care.

Dermed har bestyrelsen konstitueret sig efter seneste generalforsamling. Troels Oliver Vilms Pedersen, programchef i Teknologisk Institut, fortsætter som næstformand.

- Hjælpemiddelbranchen er en helt central samarbejdspartner for sundheds- og plejesektoren både herhjemme og udlandet. Og velfærdsteknologi er en stadigt voksende del af sektoren. Jeg ser meget frem til at være med til at fortsætte udviklingen af branchen og foreningen både overfor medlemmer og samarbejdspartnere og i forhold til kommunikation, synlighed og politiske interessevaretagelse. Mit eget hjerte brænder også for eksportområdet – og ikke mindst i disse tider, er der behov for at branchens virksomheder får gang i eksporten igen, siger Mogens Rahbek.

Han erkender, at der fortsat er en masse udfordringer at tage fat på, ikke mindst i kølvandet på coronakrisen.

Danish.Care er brancheforening for virksomheder, der beskæftiger sig med hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet. Foreningen repræsenterer over 120 medlemsvirksomheder. 

- Offentlige indkøb centraliseres fortsat og giver ikke plads til innovation og nye løsninger med fokus på den gode totaløkonomi. Og på den anden side er der masser af muligheder i ny teknologi, digitalisering af branchen, øget selvstændighed og bedre arbejdsmiljø. Det ser jeg frem til at løfte videre i samarbejde med de mange dedikerede medlemsvirksomheder i foreningen, siger han.

Bestyrelsen i Danish.Care udgøres nu af:
Mogens Rahbek, R82 – formand
Troels Oliver Vilms Pedersen, Teknologisk Institut – næstformand
Claus Lund Albertsen, Pressalit
Pia Christiansen, Protac
Mads Harbo, Ortos
Jan Sahlertz, Vela
Christian Voie-Andersen, Invacare
Henrik Haugaard, Liftup
Anders Hansen, Inmutouch
Tine Devantier Winther Lundgren, Cobi Rehab

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094