23948sdkhjf

Health & Rehab aflyses i 2020

"Health & Rehab Scandinavia afholdes ikke i 2020".

Sådan lyder det fra messe-arrangøren Danish.Care. Messen skulle have været afholdt 12.-14. maj, men blev udskudt grundet Covid-19 til september. Og nu aflyses den altså helt.

Men fortvivl ikke: Som virksomhed bliver det stadig muligt at vise sine velfærdsteknologier frem og som fagperson kan man stadig snuse til de nyeste nyheder. Det bliver blot først i foråret 2021.

Health & Rehab Scandinavia – messen for hjælpemidler og velfærdsteknologi, der afholdes i Bella Center, er Danmarks største messe og mødeplads for social-, sundheds- og plejesektoren med over 8.000 besøgende og over 200 udstillere over 3 dage.

"Som arrangør bakker vi fuldt ud op om den nationale indsats for at begrænse spredningen af coronavirus, og vi følger nøje myndighedernes bestemmelser og udmeldinger i forhold til gennemførsel af store arrangementer. Med et gældende forsamlingsforbud for store forsamlinger indtil 31. august, ser vi det desværre ikke muligt på forsvarlig vis at afholde Health & Rehab Scandinavia i 2020," siger direktør for Danish.Care, Morten Rasmussen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109