23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på MedTechNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Frit slag i menukortet giver friere sygeplejerske-hænder

I godt en måned har sygehusene i Region Sjælland tilbudt patienterne, at de frit kunne vælge morgenmad, frokost og aftensmad ud fra et menukort.

Hensigten har været at prikke til appetitten og få de småtspisende til at klemme lidt mere ned.

Det skriver Lolland Falsters Folketidende.

Og det er lykkedes allerede, siger Michael Værnhøj Jørgensen, der er stabschef på regionens sygehus i Nykøbing Falster. Og det har oven i købet frigivet mere tid til sygeplejerskerne, fordi manden nu håndteres af en anden faggruppe.

- (Nu er) det serviceassistenterne, der står for at tage imod bestillinger og levere maden. Tidligere var det sundhedspersonalet, der havde den opgave. Det betyder, at sundhedspersonalet nu har mere tid til andre opgaver med patienterne, imens serviceassistenterne får brugt deres kompetencer, der handler om ernæring. Det er nemlig en del af deres uddannelse. Og det er vi som sygehus glad for at se, siger stabschefen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.096|