23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på MedTechNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Frit valg: Sygehuskøkkener skærer ned

Region Sjællands to produktionskøkkener i Slagelse og Holbæk, der laver mad til alle regionens sygehusene, skal spare som følge af, at patienterne nu selv kan vælge menuen. To afskedigelser er varslet, mens en håndfuld andre ansatte bliver tilbudt job i personalekantinen på Holbæk Sygehus.

Det skriver sn.dk.

- Vi har brugt for mange penge under den store omlægning, og derfor er vi nødt til at lave en mindre tilpasning, siger Mogens Fonseca, driftschef i Indkøb, Produktion og Logistik i Region Sjælland, til mediet.

Den store omlægning handler om, at madtilbuddet de seneste par år er lagt så meget om, at patienterne nu kan vælge lige, hvad de lyster. For eksempel kylling med mango til morgenmad, banankage til frokost, cornflakes til aften og tarteletter til natmad, skriver sn.dk.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11|