23948sdkhjf

Nye ældreboliger og plejecentre på vej

Rehabiliteringscenter
Brønderslev Byråd har med vedtagelsen af Budget 2020 afsat penge til etablering af et rehabiliteringscenter på Plejecenter Hellevadlund i Hjallerup, og på sit seneste møde frigav byrådet 1 mio. kr. til formålet. Rehabiliteringscentret etableres i stueetagen samt i de to mindste boliger på første sal på plejecentret.

Ifølge tidsplanen vil rehabiliteringscentret kunne være klar til drift ultimo september i år.

På samme møde frigav byrådet 870.000 kr. til udvidelse af børnehavekapaciteten i Jerslev./Brønderslev Kommune

Senioregnede boliger
Forslag til lokalplan 116 for senioregenede boliger i Lille Birkholm har været i offentlig høring og er klar til endelig vedtagelse i Herlev Kommunalbestyrelse med Miljø-, Klima- og Teknikudvalgets anbefaling.

Lokalplanen er udarbejdet på foranledning af Herlev Almennyttige Boligselskab v/DAB, der ønsker at udvikle senioregnede boliger på et areal midt i afdeling Lille Birkholm III i det nordøstlige del af Herlev.

Lokalplanen giver mulighed for 15 senioregnede boliger i én etage.

Boligselskabet samarbejder med Paludan & Ramsager Arkitektfirma om byggeplanerne./Herlev Kommune

Seniorbofællesskab
Tårnby Kommunalbestyrelse har godkendt skema A for opførelse af 28 boliger i et seniorbofællesskab på Præstefælledvej 3-11, Tårnby, som ansøgt af OK fonden.

Boligerne indrettes i størrelser fra 65 til 110 kvm, og byggeriet har en samlet anskaffelsessum på 76.532.400 kr./Tårnby Kommune

 

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219