23948sdkhjf

På mandag kåres køkkenvinderne

Mød os på mandag den 19. marts på FoodExpo i Herning kl. 11.00 i Hal F.

Det gode håndværk hædres på alle planer, når FoodExpo på søndag åbner op for kæmpe messe for fødevare- og foodservice-branchen.

De seneste måneder har vi her på Magasinet Pleje arbejdet hen mod FoodExpo og mod en prisuddeling, hvor vi for første gang uddeler Magasinet Plejes Køkkenpriser.

Dommerpanelet har voteret, vinderne er fundet, men hvem det bliver afsløres først på mandag den 19. marts i Herning.

Vinderne i de fire kategorier - Miljø, Mad til småtspisende, Økologi og Fremtidens Køkken - får overrækt deres priser på Foredragsscenen i Hal F. Det sker kl. 11.00.

Bubber er konferencier og vil lede publikum og de deltagende køkkener gennem begivenheden. Så kom og vær med!

Du kan få en snak med vores samarbejdspartnere Arla, Orkla og Kohberg og kostfagligheden plejesektorens storkøkkener og netværke med kolleger fra hele landet. Du kan også bare nyde et glas champagne og klappe fortjent af vinderne, der hver især inspirerer på deres egne områder.

Vi hylder den danske plejesektors køkkener kl. 11 på scenen i Hal F i Messecenter Herning på mandag den 19. marts.

10 haller, 571 udstillere, imponerende fagkonkurrencer, inspirerende foredragsholdere, trendzoner og alt det bedste fra den gastronomiske verden. Dét er opskriften på Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, som søndag-tirsdag åbner dørene og byder branchen indenfor i MCH Messecenter Herning.

Uanset om man ønsker et indblik i de nyeste madtrends eller viden om, hvordan man skaber nye smagsoplevelser med fokus på bæredygtighed, er der rig mulighed for at hente ny viden på Foodexpo:

Man har i år udvidet med to ekstra haller i forhold til i 2016, så denne gang fyldes 55.094 kvadratmeter med spændende produktnyheder, veloplagte udstillere, trendområder, fagkonkurrencer og masser af lærerige foredrag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093