23948sdkhjf

Dansk Rehab Gruppe flytter dør om dør med fremtidens velfærdsteknologi

Brancheforeningen har fået kontor i Forskerparken i Odense.

Dansk Rehab Gruppe er pr. 1. august fysisk flyttet tættere på fremtidens velfærdsteknologiske løsninger med nyt kontor i Forskerparken i Odense.

Dansk Rehab Gruppe beholder sit hoveddomicil i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup - hvor direktør Morten Rasmussen holder skansen - mens kontoret i Forskerparken bliver styret af project manager Helle Pedersen og projektassistent Mette Prip Lundegaard.

Dansk Rehab Gruppe, DRG, har gennem årene fungeret som brancheforeningen for danske producenter og leverandører af hjælpemidler og serviceydelser.

Årsagen til flytningen skal findes i den hastige udvikling, der sker i branchen, mod flere synergier og sammensmeltning med velfærdsteknologi i bredere forstand. Det fortæller direktør, Morten Rasmussen.

- De traditionelle hjælpemidler integreres i stadig stigende grad med velfærdsteknologiske- og digitale løsninger. Vi taler om, at de fysiske hjælpemidler bliver forbundet via apps og censorer, og at brugsdata kan opsamles til brug for plejere, pårørende og behandler. Fremtiden bliver big-data opsamlet i hjælpemidler der integreres i pleje og behandling, siger Morten Rasmussen.

- Som brancheforeningen for sektoren er vi undervejs med en fokusering og fornyelse. Som led i processen har vi nu etableret kontoret i Forskerparken blandt Danmarks førende velfærds- og robotteknologiske klynge. Som en mindre organisation giver det rigtig god mening, at vi bor dør om dør med de partnere, vi samarbejder med, siger Morten Rasmussen.

Dansk Rehab Gruppe bor nu dør om dør med bl.a. Welfare Tech, klynge for sundhed og velfærdsteknologi i Danmark

Morten Rasmussen oplyser, at samarbejdet med sektorens mange organisationer og virksomheder også giver god mening i forhold til afholdelsen af Health & Rehab Scandinavia, der afholdes i Bella Center til maj 2018.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094