23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på MedTechNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Sådan laver man kloge fødevareindkøb

Madkulturen og Københavns Madhus med på seminar på Børsen

Hvordan kan man få flere økologiske og lokale fødevarer i de offentlige køkkener, og hvilke muligheder er der for at tænke det ind i udbudsmateriale og –proces?





Sådan lyder emnerne på et seminar, som Forum for Bæredygtige Indkøb holder på Børsen i København 6. december. Det sker i samarbejde med Madkulturen og Københavns Madhus, der præsenterer deres erfaringer og værktøjer fra det tre år lange projekt "Kloge Fødevareindkøb".





Programmet indeholder blandt andet indlæg fra Madkulturens Hanne Seidler Jacobsen, der giver en introduktion til Kloge Fødevareindkøb, og fra Københavns Madhus' Jacob Appel, som præsenterer nye værktøjer for udbudskonsulenter til fødevareindkøb.





Bagefter er der workshop, gløgg og netværkssnak.





Tilmelding til arrangementet, der begynder klokken 13.30, skal senest 2. december ske til Nina Errboe på mailadressen ne@planmiljoe.dk





BREAKING
{{ article.headline }}
0.1