Københavns Universitet, Professionshøjskolen Metropol og Madkulturen inviterer til konference om mad til ældre. Det sker den 7. januar kl. 10.00-16.00 i Fællessalen på Christiansborg i København.
Konferencen giver bl.a. ny forskningsbaseret viden om mad og måltider til ældre - og ikke mindst inspiration til, hvordan vi omsætter den til praksis.
"Professor Heather Keller fra University of Waterloo i Canada holder oplæg. Hun anskuer problemstillingen om mad til ældre ud fra et helhedsorienteret perspektiv med modellen Making the Most of Mealtimes (M3). Modellen er brugt i hvidbogen 'SMAG - Skønne måltider til alle gamle', men er endnu ikke alment kendt i Danmark, og den er særligt relevant, da forskningsmodellen tager udgangspunkt i erfaringer fra hverdagens praksis,"
'SMAG - Skønne måltider til alle gamle' er fra januar 2015 og udgivet af madkulturen og Københavns Universitet.
Tilmeldingsfristen er den 28. december 2015. Man tilmelder sig
her.Dagen byder på:
En banebrydende model til arbejdet med mad til ældre.
Et snig-kig ind i ny forskning om madservice.
Et overblik over eksisterende viden på området.
Input til samspil mellem viden og praksis.
Debat med politikere og meningsdannere.