23948sdkhjf

Nordjysk iværksætter nomineret til national pris

Den nordjyske iværksættervirksomhed MyMedCard er indstillet til IVÆKSTprisen.
Den nordjyske virksomhed, MyMedCard, er nomineret til IVÆKSTprisen.i kategorien Årets Kvindelige Iværksætter.

Aalborg-virksomheden MyMedCard, der er stiftet af en medicinstuderende, er en app, der erstatter de mange forskellige ”lommekort”, som sundhedspersonalet går rundt med i lommen på hospitaler og i kommuner.
App’en indeholder en lang række informationer, som f.eks. hjertestopalgoritmer, praktisk hjælp ved respirationsbesvær og andre kliniske retningslinjer, der kan gøre hele forskellen mellem liv og død, når man står med en akut patient.

App’en bliver lige nu testet af 60 læger og sundhedsfaglige ansatte på Aalborg Universitetshospital samt andre 2.000 brugere på landsplan, og responsen er indtil videre meget positiv.

"Jeg ved ikke selv noget om at drive virksomhed, da jeg læser til læge, men Væksthus Nordjylland og det lokale erhvervskontor har klædt mig rigtig godt på, så jeg eksempelvis ved, hvad jeg skal drøfte med mit advisory board, og hvordan alt det basale omkring virksomhedsdrift fungerer. Det har været en uvurderlig hjælp, og selvom konkurrencen til IVÆKST-prisen er stor, håber jeg alligevel på nordjydernes stemme”, siger MyMedCards 25-årige Sarah Bach Munkholm, der læser medicin på 7. semester.

Man kan stemme på den nordjyske kandidat ved at klikke direkte ind på https://ivaekst.dk/ivaekstprisen-2015-de... . Afstemningen lukker den 30. november.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.36