23948sdkhjf

Living Lab Nordfyn slår dørene op

Det levende laboratorium skal være et omdrejningspunkt for udvikling af velfærdsteknologi på Nordfyn.
Nu åbner Living Lab Nordfyn. Et nyt levende laboratorium for velfærdsteknologi til børn, unge og voksne
.
Samarbejdsparterne omkring Living Lab Nordfyn ser et kæmpe potentiale i Living Lab Nordfyn. For virksomhederne, for Nordfyns Kommune og ikke mindst for de mennesker, teknologierne skal hjælpe.

"Vi skaber et unikt test- og udviklingsmiljø, hvor producenterne sidder i samme rum med de mennesker, der rent faktisk bruger deres produkter. Det giver virksomhederne nogle fantastiske muligheder for at få direkte feedback," siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Anja Lund Kristensen.

"Som kommune vil vi gerne understøtte, at der bliver udviklet teknologier, der rent faktisk virker. Det gør ved i høj grad at involvere brugerne. Det er en ny måde at arbejde med innovation på, som skaber værdi for vores borgere," siger formand for Børn og Ungeudvalget Jens Otto Dalhøj.

Det nye Living Lab sigter på at skabe velfærdsløsninger også til børn og unge og adskiller sig dermed fra andre Living Labs i Danmark, lyder det fra Nordfyns Kommune.

LIving Lab Nordfyn er blevet til i samarbejde mellem Social- og Sundhedsudvalget og Børne- og Ungeudvalget i Nordfyns Kommune samt Danske Handicaporganisationer. Den 11. november er der åbningsevent.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078