23948sdkhjf

350 kilometer på rickshaw-cykel

Cykling uden alders frivillige rickshawpiloter cykler til sommer fra Lemvig til Arendal i Norge sammen med ca. 20 plejehjemsbeboere.
Der er udsigt til nye oplevelser, fællesskaber og selvfølgelig masser af vind i håret når Cykling uden alder til sommer tager ud på sin hidtil længste cykeltur.

Turen går fra Lemvig i Nordvestjylland til Arendal i det sydøstlige Norge. Det er en cykeltur på ca. 350 kilometer. Og omkring 20 plejehjemsbeboere, 15 frivillige rickshawpiloter og en besætning på 8 i en følgebus skal med på den fem dage lange cykelrejse nordpå.

Cykelturen fra Lemvig til Arendal bliver Cykling uden alders anden langtur. I efteråret cyklede man ca. 300 kilometer fra Odense til Hamborg sammen med 20 plejehjemsbeboere i alderen 70 – 90 år. Det blev en skelsættende begivenhed, fortæller initiativtager til Cykling uden alder, Ole Kassow. Nye venskaber opstod og de ældre fandt ressourcer, de havde glemt, de havde.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Magasinet Pleje. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:
http://www.magasinetpleje.dk/epages/archive.html
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141