23948sdkhjf

Årets SUFO 2015 blev Grethe Olesen

Pioner fik årets pris fra foreningen af SUndhedsfremmende FOrebyggende hjemmebesøg (SOFU).
Forebyggende medarbejder Grethe Olesen, Hjørring Kommune, er kåret som "Årets SUFO 2015".

Fire kandidater var indstillet til prisen, som blev uddelt for sjette gang. Det er bestyrelsen i SUFO, der blandt de indstillede kandidater, beslutter hvem der skal kåres som "Årets SUFO".

Grethe Olesen er indstillet af en kollega, med disse rosende ord:
"Grethe er en ildsjæl og der hersker ingen tvivl om, at hun brænder for sit arbejde som forebyggende medarbejder i Hjørring Kommune. Jeg ser utroligt meget op til hende - både fagligt og ikke mindst personligt! Hun gør en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker i hendes daglige arbejde og hun forstår at omfavne de borgere - som ikke selv har ressourcer til det og ikke mindst til de pårørende som oftest står magtesløse på sidelinjen.Jeg håber inderligt at Grethe får lov til at opleve at blive Årets SUFO 2015! Jeg mener, at det er på tide, at give lidt tilbage til et menneske - som altid (uden tøven) er vant til at give noget til andre"

- Ikke i min vildeste fantasi, har jeg forestillet, at jeg skulle få tildelt prisen "Årets SUFO". Jeg er glad og stolt, siger Grethe Olesen.

Fakta
Prisen "Årets SUFO" er indstiftet af foreningen SUndhedsfremmende FOrebyggende hjemmebesøg (SUFO), for at hædre en medarbejder, der udfører forebyggende hjemmebesøg for ældre borgere over 75 år.

Kilde: SUFO

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094