23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på MedTechNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Allergifremkaldende stoffer i mad

Kost & Ernæringsforbundet uddeler - for første gang - en eksamenspris i dag. Prisen er på kr. 10.000 og går til en studerende fra uddannelsen til ernæringsteknolog på Slagteriskolen i Roskilde.

Vinderen får prisen for et eksamensprojekt om mad og allergifremkaldende stoffer - et område mange mennesker har tæt inde på livet hver dag. Vinderen er en kvinde, der bor i Ringsted, er uddannet i Roskilde og har været i praktik på Slagelse Sygehus.





Løsningssystemer



Projektet fortæller, hvordan det ved produktion af hverdagsmad på for eksempel sygehuse kan sikres, at allergikere ikke udsættes for stoffer, de ikke kan tåle.





Rent praktisk forslår projektet, at der bliver lavet systemer, hvor det er muligt for allergikeren at vælge produkter, der kan indeholde allergifremkalde stoffer fra allerede ved bestilling af et måltid.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.08