23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på MedTechNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Offentlige storkøkkener hædres

I forbindelse med Cook & Care-sektionen på Health & Rehab Scandinavia Messen 22.-24. maj i Bella Center uddeles en ny pris, der gives for koblingen mellem den ernæringsrigtige madproduktion i det offentlige storkøkken og den gode omsorg i ældreplejen
Prisoverrækkelsen finders sted på messe - og forestås af en faglig stærk dommerkomite bestående af formand for Kost & Ernæringsforbundet, Ghita Parry, professor i klinisk ernæring og overlæge ved Rigshospitalets ernæringsenhed, Jens Kondrup, Anne Marie Bech, klinisk diætist på Herlev Hospital og medlem af bestyrelsen for Dansk Gerontologisk Selskab, leder af Plejecenteret Sølund i København, Jan Nybo Jensen og NyhedsInformations chefredaktør Grethe Schmidt, der har det koordinerende ansvar. Dommerkomiteen vil vurdere de offentlige køkkeners indsats.

Bag Cook & Care står social- og sundhedssektorens tværfaglige blad, NyhedsInformation, og Danske Fagmesser, som således er i samarbejde med de dygtigste fageksperter indenfor ernæring og pleje.

"Undersøgelser viser, at mange plejehjemsbeboere i dag er underernærende. Med Cook & Care Prisen sætter vi fokus på kombinationen af sund ernæring og god omsorg. Mange offentlige storkøkkener har i samarbejde med plejepersonalet allerede fokus på dette område og det skal belønnes," siger Grethe Schmidt.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.078