23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på MedTechNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Restauranter får hjælp til sundere menukort

2 ud af 3 restaurantgæster er nu begyndt at kigge efter sundere retter på menukortet, viser en ny international undersøgelse fra Unilever Food Solutions.
Unilever Food Solutions har udviklet tre værktøjer, som skal gøre det nemmere for de professionelle køkkener at lave sundere retter. Et af de nye værktøjer er en kalorieberegner, der kan hjælpe køkkenpersonalet med at overskueliggøre, hvordan de nemt kan kaloriereducere eksisterende retter. Derudover har virksomheden også udviklet nogle kaloriereducerede opskrifter, som inspirerer køkkenerne til, hvordan de kan imødekomme efterspørgslen på sundere og mere spændende mad - uden at fjerne kundernes yndlingsretter.

- Det er vores vigtigste opgave at hjælpe de professionelle køkkener med at forbedre deres mad og optimere deres forretning, og derfor er vi også glade for at kunne hjælpe dem med at imødekomme kundernes ønsker ved hjælp af de værktøjer, som vi nu lancerer, siger Peter Kuuttanen, Nordisk Marketing Direktør hos Unilever Food Solutions.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.125