23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på MedTechNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Over en tredjedel spiser aldrig knoldselleri

Det afslører en ny undersøgelse foretaget af Coop Analyse.
- Sammenlignet med andre grøntsager er det et højt antal danskere, der ikke kan lide knoldsellerien. Det er ellers en billig og sund grøntsag, som har en utrolig lang sæson. Forbrugernes holdning til sellerien ændrer sig dog løbende i en positiv retning. Over de seneste fire år er den blevet en smule mere populær, siger analysechef i Coop, Lars Aarup til Food & Culture.

Knoldsellerien er i sæson fra august til januar, men er stadig aktuel indtil foråret.

- Knoldselleri er grov grøntsag, og det giver den en række ernæringsmæssige fordele. Den er rig på kostfibre, vitaminer og mineraler, der giver mæthedsfornemmelse, og styrker immunforsvaret, siger Line Damsgaard, projektleder for 6 om dagen.

kilde: Food & Culture
BREAKING
{{ article.headline }}
0.141