23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på MedTechNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danske æg er verdens sikreste

I Danmark testes hver enkelt hønseflok for salmonella hver fjortende dag for at sikre forbrugerne bedst muligt. Dermed har Danmarks det mest finmaskede sikkerhedsnet i verden, når det kommer til salmonella, siger Landbrug & Fødevarer.

Både rugerier, opdrættere, producenter, pakkerier og foderleverandører er underlagt nøje overvågning, så eventuelle salmonellaudbrud bliver opdaget med det samme, og en eventuel tilbagekaldelse af æg kan gøres hurtigt, fortæller veterinærdirektør i erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer Jens Munk Ebbesen.

"Med en produktion på rundt regnet én milliard æg om året er det klart, at vi indimellem vil opleve salmonella, som den vi nu ser i en hønseflok under Hedegaard Food. Det er takket være vores meget omhyggelige kontrol, at vi hurtigt, sikkert og i samarbejde med de danske fødevaremyndigheder kan reagere i denne sag", siger han.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.096