23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på MedTechNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Arbejdsmiljøet ryger med ned i sovsen

Lige nu gennemfører hovedorganisationen FTF en undersøgelse af det psykiske arbejdsmiljø blandt Kost & Ernæringsforbundets medlemmer.

Undersøgelsen følger op på en tilsvarende analyse fra 2011 - 2012, som bl.a. afslørede, at mange kost- og ernæringsfaglige er utrygge i jobbet. Og at utrygheden er mærkbart større end hos andre faggrupper i FTF.

Køkkenområdet har gennem flere år været under et konstant forandringspres, og det forandringspres smitter af på medarbejderne i køkkenet, forklarer arbejdsmarkeds- og arbejdspladskonsulent Morten Seerup fra professionsafdelingen i Kost & Ernæringsforbundet.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af NyhedsInformation for Social- og Sundhedssektoren. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:

http://www.nyhedsinformation.dk/nyhedsbr...

- vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094