23948sdkhjf

Ny direktør i Nordic Health Lab

Fra 1. oktober hedder frontpersonen i Nordic Health Lab Sara Gry Striegler

Sara Gry Striegler bliver Nordic Health Labs ny direktør. Hun kommer fra en stilling i Dansk Design Center.

Det oplyser Nordic Health Lab i en pressemeddelelse.

- Nordic Health Lab har allerede leveret resultater og banet vejen for mange virksomheder, som dermed har kunne teste og udvikle deres løsninger i tæt samarbejde med sundhedsvæsenet. Det har givet stor værdi ikke bare til virksomhederne, men også til de partnerhospitaler og kommuner, NHL samarbejder med. Derfor ser jeg frem til at bygge videre på det stærke fundament, mens jeg vil styrke og forankre udbredelsen af sundhedsløsninger på et højt samfundsniveau, så det gavner både sundhedspersonalet, patienter og borgere, udtaler Sara Gry Striegler.

Allerede fra august vil hun være involveret i det strategiske arbejde. Både i forhold til NHL’s mål og strategi samt med henblik på NHL’s relevans i forhold til Sundhedsstrukturkommissionens anbefalinger.

Bestyrelsesforperson i Nordic Health Lab, Jesper Lok, er meget begejstret over at få Sara Gry Striegler med på holdet:

-  Sara er godt rustet til at drive den kommende fase af NHL, og en god leder for NHL-holdet, der i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, har sikret et styrket fundament for NHL. Derfor ser vi meget frem til samarbejdet og resultaterne, udtaler han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078