23948sdkhjf

Tidligere sygeplejerske bliver ny direktør for kæmpekoncern

Cecilie Rørbye er blevet ny administrerende direktør i den danske del af Phillips Medisize

Phillips Medisize har fået nyt adm. direktør fra 1. juli. Hun hedder Cecilie Rørbye og kommer fra en stilling i Coloplastejede Atos Medical.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

I samarbejde med nogle af verdens førende virksomheder inden for lægemidler, medicinsk udstyr og in vitro-diagnostik udvikler og producerer Phillips Medisize produkter til millioner af mennesker verden over.

Produkterne spænder fra hjertestartere over robotkirurgi til monitoreringsudstyr til diabetikere.

- Det er derfor med stor ydmyghed og respekt, at jeg tilgår opgaven, når jeg per 1. juli tiltræder som administrerende direktør for den danske afdeling. Jeg ser samtidig frem til som ny Vice President at lede koncernens afdeling ’Global Innovation & Development in Europe’, der udgør en vigtig brik i arbejdet med at sikre viden og skabe innovation, som kan gøre en stor og mærkbar forskel for mange mennesker, udtaler Cecilie Rørbye

Phillips Medisize beskæftiger omtrent 6.000 medarbejdere på verdenplan. Det danske team tæller mere end 200 medarbejdere og har kontorer i Struer og Virum.

Cecilie Rørbye har mere end 20 års erfaring inden for pharma og medtech, hvor hun har haft flere ledende stillinger i organisationer som Novartis, Janssen J&J, Biogen Idec og GSK. 

Senest har hun været Nordic Managing Director hos Atos Medical, som er ejet af Coloplast og udvikler medicinsk udstyr til mennesker med halsstoma. 

Hun begyndte sin karriere som sygeplejerske og har siden taget flere uddannelser, herunder en MBA fra London South Bank University samt Executive Management Program fra INSEAD.

- Det glæder mig meget, at Cecilie Rørbye bliver ny administrerende direktør i Danmark og Vice President for Global Innovation & Development in Europe. Med Cecilie får vi en særdeles kompetent direktør, der kan bidrage med mange års branchekendskab og erfaring med at få implementeret strategi, der får medicinske produkter fra idé til markedet. Jeg er derfor sikker på, at Cecilie er den rette til at lede teamet i retningen af vores ambitiøse mål, udtaler Brett Landrum, Vice President i Global Innovation & Development hos Phillips Medisize.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093