23948sdkhjf

Foreninger på høreområdet slår sig sammen

Høreforeningen og Decibel fusioner 1. juni og står dermed som den centrale aktør på høreområdet

I mange år har både Høreforeningen og Decibel arbejdet for mennesker med lyd- og høreproblemer. Nu slår de to foreninger sig sammen.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

Majbritt Garbul Tobberup, landsformand for hovedbestyrelsen i Høreforeningen, udtaler:

- Beslutningen om at fusionere er det helt rigtige for vores fælles medlemmer samt for alle dem, der i dag er ramt af høreproblemer. Når vi står sammen, får vi mere gennemslagskraft og endnu bedre mulighed for at styrke adgangen til hjælp, rådgivning og aktiviteter for både børn, unge og voksne med høreproblemer og for deres pårørende. Jeg glæder mig rigtig meget til at byde Decibels medlemmer velkommen i Høreforeningen.

Decibel har hidtil haft fokus på børn og unge med høretab, mens Høreforeningen favner alle aldersgrupper.

Fusion træder i kraft 1. juni.

Sofie Christlieb, formand for Decibels bestyrelse, udtaler: 

- Jeg er meget glad for den store opbakning, vores forslag om at fusionere har mødt hos medlemmerne. Som én samlet organisation kan vi fremover yde en stærkere fælles indsats for at løfte medlemmernes interesser og sætte børnene og de unge med høretabs vilkår på dagsordenen hos beslutningstagerne.

Decibels nuværende bestyrelse etableres som et børneudvalg under Høreforeningens hovedbestyrelse. Derudover indtræder 2 medlemmer fra børneudvalget herunder Sofie Christlieb samtidig i hovedbestyrelsen. Høreforeningens landsformand Majbritt Garbul Tobberup og direktør Lotte Grostøl fortsætter på samme poster for den samlede forening.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078