23948sdkhjf

Novo Holdings køber østrigsk medicovirksomhed

Novo Holdings investerer for første gang i DACH-regionen

Novo Holdings køber 60 procent - og dermed majoriteten i det østrigske medicoselskab Single Use Support.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Single Use Support producerer udstyr til lægemiddelsproduktionen. Det er især komponenter til produktionen af biologiske lægemidler, celle- og genterapi samt mRNA-vacciner, som østrigerne gør sig i.

- Vi er glade for at kunne annoncere erhvervelsen af en majoritetsandel i Single Use Support, en førende udbyder af avancerede løsninger til håndtering af væsker. Opkøbet udgør en vigtig og komplementerende tilføjelse til vores hurtigt voksende portefølje inden for life science-værktøjer og diagnostik og repræsenterer vores første kontrolinvestering i DACH-regionen (Tyskland, Østrig og Schweiz, red.), et afgørende knudepunkt for life science, udtaler Johan Hueffer, Senior Partner, Principal Investments, Novo Holdings.

Novo Holdings har aktiver for mere end 1.000 mia. kr.

De to stiftere, Johannes Kirchmair and Thomas Wurm, beholder hver 10 procent af aktierne i Single Use Supports.

- At byde Novo Holdings velkommen som partner markerer en betydelig milepæl i vores vækstrejse hos Single Use Support.  Dette samarbejde stemmer nøjagtigt overens med vores mission og supplerer vores eksisterende partnerskab med Danaher, som vil fortsætte som en værdsat partner. Sammen ser vi frem til at fremme vores indflydelse og innovation i life sciences-industrien, udtaler de samlet i en forberedt kommentar.

Det amerikanske konglomerat Danaher ejer de sidste 20 procent af Single Use Supports.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094