23948sdkhjf

Kæmpe forlader høreapparatsbranchen

Efter mere 50 år forlader Jan Tøpholm høreapparatsverdenen 

Jan Tøpholm, som er andengenerationsejer af WS Audiology, træder ud af bestyrelsen. Han var næstformand. Han giver posten videre til Adam Westermann, der er tredjegenerationsejer af selskabet.

Det oplyser WS Audiology i en pressemeddelelse.

- Jan Tøpholm har besluttet at træde tilbage som næstformand for WSA efter en lang og beundringsværdig karriere. Som ingeniør, adm. direktør og senere formand for Widex har han i mere end 50 år stået i spidsen for banebrydende innovation for at hjælpe mennesker med høretab. Det er fantastisk at se den næste generation af familierne Tøpholm og Westermann tage over med Adam som ny næstformand. Jeg vil gerne takke Jan for hans mange resultater og store bidrag. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Adam Westermann i bestyrelsen, udtaler bestyrelsesformand Lars Rasmussen.

Jan Tøpholm var adm. direktør for Widex fra 1985 til 2013 og siden bestyrelsesformand indtil fusionen med Sivantos i 2019. Fra 2019 til i dag har han været næstformand i WS Audiology.

Adam Westermann har siddet i bestyrelsen siden 2021.

Yderligere ændringer

Derudover bliver Arne Due-Hansen en del af bestyrelsen på vegne af Lundbeck, som for nylig købte sig ind i WSA Audiology.

Malou Aamund, tidligere Googlechef i Danmark, og Egbert van Acht forlader bestyrelsen.

- På vegne af ejerne og bestyrelsen vil jeg gerne byde Arne Due-Hansen velkommen i bestyrelsen og takke Malou Aamund og Egbert van Acht for deres værdifulde bidrag i de forløbne år, udtaler Lars Rasmussen.

Jes Munk HansenBestyrelsen består således af: Lars Rasmussen (formand), Adam Westermann (næstformand), Anthony Santospirito, Arne Due-Hansen, Jes Munk Hansen, Julian Tøpholm, Karen Prange og Kristiaan Nieuwenburg.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141