23948sdkhjf

Nyt samarbejde gør dansk innovation billigere

Nordic Health Lab og Create MedTechs nye samarbejde sænker prisen for virksomheder, som vil udvikle medicinsk udstyr

Et nyt samarbejde mellem den almennyttige forening Nordic Health Lab og ingeniørfirmaet Create MedTech starter med et slagtilbud.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

Nordic Health Lab danner bro mellem det offentlige og de startups, som har løsninger, der måtte være behov for.

Create MedTech kan hjælpe med at producere prototyper samt rådgivning.

Den såkaldte Mini Design Review & Strategy Package fås til halv pris med det nye samarbejde. Med pakken får startups en workshop på tre timer, adgang til et tørlaboratorie i en måned samt en produktudviklingsstrategi.

- Det kan være yderst brugbart for virksomheder, der har ideen men ikke nødvendigvis redskaberne til at skabe avancerede prototyper, som kan skabe værdi på sigt, udtaler Jesper Lok, bestyrelsesforperson for Nordic Health Lab.

Nordic Health Lab kan hjælpe startups med at få testet deres produkter i kliniske miljøer.

- Nordic Health Lab tilbyder startups den unikke mulighed at teste deres innovationer hos slutbrugerne. Dermed opnår startups konstruktiv feedback omkring deres produkt relativt tidligt, og det kan føde tilbage i den agile produktudviklingsproces. Vi er derfor meget begejstrede omkring dette samarbejde, som vi forventer bringer innovative sundhedsløsninger hurtigere ind på markedet og øger sandsynligheden for, at de opnår succes, udtaler Claus Baumann, Managing Partner, Engineering, Create MedTech.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094