23948sdkhjf

Topledelsen i Coloplast udnytter aktieoptioner

Coloplasts administrerende direktør og økonomidirektør har tilsammen fået en fortjeneste på knap 25 mio. kr. ved at udnytte deres aktieoptioner

Af to børsmeddelelser onsdag eftermiddag fremgik det, at den adm. direktør i Coloplast, Kristian Villumsen, har udnyttet sine aktieoptioner. Det samme gælder økonomidirektør Anders Lonning-Skovgaard.

Villumsen har købt 40.228 aktier til kurs 608,4 for derefter at sælge samme mængde til kurs 920. Det giver ham en gevinst på 12,5 mio. kroner i lommen.

Kristian Villumsen har været i Coloplast i en årrække og haft topposter i Coloplast siden 2008. De seneste fem år har siddet helt på toppen som adm. direktør hos sundhedsplejegiganten. Villumsens seneste årsløn var på 23,3 mio. kr.

Økonomidirektør Anders Lonning-Skovgaard har købt 34.039 til samme kurs som Villumsen. Lonning-Skovgaard solgte også sine aktier til kurs 920. En gevinst på 10,6 mio. kroner. 

Lonning-Skovgaard har været hos Coloplast i knap 18 år. Hans årlige gage er på 11,9 mio. kr.

Coloplast sælger sundhedspleje og er særlig kendt for stomiposer. Virksomhedens hovedsæde er i Humlebæk nord for København. Ifølge det seneste regnskab omsatte Coloplast for 24,5 mia. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08