23948sdkhjf

Monsenso skruer ned for forventningerne

Sundhedsappvirksomheden Monsenso skruer i 11. time ned for årets forventninger.

Kort før det endelige 2023 afleveres lyder det nu, at virksomheden regner med at lande en samlet omsætning på 9,6 millioner kroner og et EBITDA på -1,4 millioner kroner.

Omsætningen er en smule under de hidtidige forventninger, mens EBITDA er bedre end det forventede -3 til -2 millioner kroner.

Der er dog positive meldinger at spore hos Monsenso, der tidligere på året hentede en stor mængde frisk kapital til den videre ekspansion.

"I løbet af de sidste par år har vi succesfuldt opgraderet vores digitale sundhedsplatform til at opfylde de krav, der er nødvendige for at udvide vores markedstilstedeværelse. Det primære mål for 2024 er at øge omsætningen. Vi forventer derfor at allokere flere ressourcer til salgs- og marketingaktiviteter i særligt Danmark, Storbritannien og tysktalende lande i 2024," lyder det i en selskabsmeddelelse fra Monsenso.

Monsenso forventer, at de i 2024 kommer til at omsætte for 11-13 millioner kroner og landet et EBITDA på -3 til -1,5 millioner kroner.

Om Monsenso

  • Stiftet i 2013.
  • Udvikler og udgiver en app, som bruges i behandlingen af mentale lidelser.
  • Den digitale løsning bruges til indsamling og behandling af data omkring patienternes mentale tilstand, adhærens og adfærd.
  • Har senere udvidet porteføljen med behandling af andre - fysiske - lidelser, der ofte har komorbiditet med mentalt helbred.
  • Systemet forbinder patienter, omsorgspersoner og behandlere med henblik på at tilpasse behandlingen til de enkelte patienter.

Kilde: Monsenso

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093