23948sdkhjf

Medie: Fyrede chefer pressede medarbejdere til positive trivselsmålinger

Den tidligere ledelse i Demant-datterselskabet Interacoustics har været i modvind gennem længere tid, og nu viser det sig også, at ledelsen har påvirket de trivselsundersøgelser, som medarbejderne skulle gennemgå.

I en artikel fra Medwatch lyder det, at ledelsen bestående af administrerende direktør Carsten Kind, produktionsdirektør Claus Fromm og direktør for Demants Diagsnostics-afdeling, Arne Boye Nielsen, ikke var tilfredse med dårlige trivselsmålinger.

Derfor blev de ansatte presset til at svare positivt om ledelsen.

- I alle efterfølgende trivselsmålinger skrev jeg bare, at jeg var tilfreds, selvom det ikke var tilfældet. Det var jo tydeligvis ikke mere anonymt, end at han kunne gennemskue, hvem der sagde hvad, siger Pernille Illum, der er en af de tidligere medarbejdere, til Medwatch.

Medwatch skriver videre, at Arne Boye Nielsen i en tidligere sammenhæng ellers har forsvaret sig med, at hans resultater i trivselsmålingerne var bedre end i mange andre virksomheder, men nu sås der altså tvivl om legitimiteten af resultaterne.

Mediet har også forholdt Claus Fromm og Carsten Kind kritikken. De har begge tidligere afvist at kommentere og er denne gang ikke vendt tilbage på henvendelserne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063