23948sdkhjf

Medico-selskab omrokerer i den danske ledelse

Medico-virksomheden GE Healtcares danske afdeling rokerer i toppen.

Den hidtidige administrerende direktør, Mie Ingemann-Paulsen, rykker op som bestyrelsesforperson, mens den hidtidige area service manager, Mads Jørgensen, bliver administrerende direktør.

- Med sine mange års erfaringer og gode strategiske kompetencer kombineret med hendes gode lederevner er vi begejstrede for at videreudvikle strategien for vores danske organisation med Mie som bestyrelsesforperson og fortsætte det fremragende samarbejde, lyder det i en pressemeddelelse fra Santtu Laurila, general manager for GE Healthcare Imaging i Norden.

De to glæder sig hver især til de nye roller og samarbejdet.

- Jeg er utrolig glad for, at Mads har accepteret denne nye rolle som administrerende direktør i GE Healthcare Danmark. Mads er dygtig og har gentagne gange vist sin styrke, kapacitet og sit lederskab. Jeg er sikker på, at Mads vil sikre den fortsatte succes og udvikling af organisationen. Jeg glæder mig meget til at fortsætte det gode samarbejde i årerne frem, udtaler Mie Ingemann-Paulsen.

Mads Jørgensen tror på, at han kan bidrage til den fortsatte styrkelse af virksomhedens position i Danmark.

- Jeg er glad for den tillid, GE Healthcare har vist til mig, og glæder mig til sammen med vores dedikerede medarbejdere at realisere vores målsætninger og bevare vores stærke position i Danmark i de kommende år, lyder det fra Mads Jørgensen.

GE Healthcare er en amerikansk virksomhed, der leverer en lang række udstyr inden for medico og diagnostik. Fra det danske hovedkontor i Brøndby leverer de blandt andet billeddiagnostisk udstyr,
medicinsk teknologi og intelligente applikationer og -tjenester.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078