23948sdkhjf

Høreapparat-virksomhed siger farvel til finansdirektøren

Audientes slanker organisationen for at få "lidt mere fleksibilitet"

Troels Torp er fortid som CFO i Audientes.

Det fremgik af en selskabsmeddelelse i fredags fra høreapparat-virksomheden, men ifølge CEO Steen Thygesen er der ingen dramatik.

"Troels arbejder stadig med os bare som uafhængig konsulent på deltid, så vi reducerer udgifterne lidt på administrationsfeltet og får lidt mere fleksibilitet," skriver Steen Thygesen i et skriftligt svar til Medtechnews' søstermedie Electronic Supply.

 Troels Torp kommer til at fortsætte i en rolle som konsulent, hvor han skal bistå med den finansielle rapportering. 

Steen Thygesen uddyber, at de også har en ekstern bogholder- og businesssupport-partner tilknyttet.

"Så vi er rigtigt godt dækket ind med hensyn til kompetencer og båndbredde for de opgaver, vi p.t. har på det felt," lyder det videre fra direktøren.

Med Troels Torps fortsatte involvering i Audientes bekræfter Steen Thygesen også, at høreapparatvirksomheden derfor ikke agter at hyre en ny CFO.

Troels Torp kom til Audientes i november 2022 og nåede dermed kun lidt over et år på posten.

Om Audientes A/S

  • Audientes blev etableret i 2014 af ingeniøren Hossein Jelveh, der sammen med 10 kolleger fra den nedlagte Nokia-afdeling i København startede helt fra bunden med at udvikle teknologien i Audientes.
  • Virksomheden blev børsnoteret på Nasdaqs First North i september 2020 og skiftede i september 2022 til Spotlight-børsen.
  • Audientes er kommet på markedet i Indien med en løsning, der er selvjusterende og som brugeren selv kan indstille. Høreapparatet har et prispunkt på omkring 2000 kroner.
  • Audientes satser ligeledes på OTC-markedet med deres Companion-høreløsning.

Kilde: Audientes

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095