23948sdkhjf

Ambu-topchef bliver prisvinder

Ambu-topchefen Britt Meelby Jensen er vinder af den prestigefyldte pris Women's Board Award.

Britt Meelby Jensen har udover sin direktørtjans også solid bestyrelseserfaring og sidder i Novo Holdings, Hempel Foundation og Hempel Invests bestyrelser. Her arbejder hun aktivt med diversitet og mangfoldighed, hvorfor hun er særlig stolt over at have modtaget Women’s Board Award.

- Jeg prioriterer konsekvent et skarpt fokus på diversitet. På tværs af køn, nationalitet, mindset, kvalifikationer, kompetencer og dermed perspektiver – i bestyrelser og ledelser. Det gør jeg for at sikre, at forskelligheden kommer i spil, så de bedste beslutninger bliver truffet på et så solidt og diversitetsforankret grundlag som muligt. At modtage Women’s Board Award 2024 er derfor ikke blot en ære, men også en platform, jeg vil bruge til at opfordre flere kvinder til at gå efter de øverste poster, udtaler Britt Meelby Jensen i en pressemeddelelse.

Stor erfaring og resultater

Det er en jury af erhvervsledere og professionelle bestyrelsesledere, der har valgt Britt Meelby Jensen som den tiende modtager af prisen. Juryleder Lars Rasmussen, bestyrelsesleder i blandt andet Lundbeck og Coloplast og leder af Tænketanken Equalis, begrunder valget af Britt Meelby Jensen med blandt andet hendes lange erfaring og dokumenterede resultater.

- Med mange års erfaring som CEO og bestyrelsesmedlem i flere store selskaber, er Britt en særdeles kvalificeret kandidat til en bestyrelseslederpost i en større virksomhed. At hun desuden både har dyb forretningsforståelse, solide og veldokumenterede lederevner og resultater - samt en tydelig holdning til, hvad en bestyrelse skal levere - betyder, at vi i juryen slet ikke var i tvivl om, at Britt fortjener at blive hædret med Women’s Board Award 2024. Hun er en rollemodel, der kan og vil gå forrest, udtaler Lars Rasmussen.

Women’s Board Award uddeles i Danmark, Norge, Finland, Sverige og Schweiz.

Med prisen følger et gavekort til CBS' bestyrelsesuddannelser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078