23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner i medtech-branchen

B. Braun Medical A/S

Roman Kübler er udnævnt som bestyrelsesformand hos B. Braun Medical A/S i stedet for Stefan Ruppert. Samtidig er Patricia Buchegger indtrådt i bestyrelsen.

B. Braun Medical A/S er leverandør af sundhedsplejeprodukter.


Cambio Healthcare Systems A/S

Richard Egon Wolff er indtrådt i direktionen hos Cambio Healthcare Systems A/S. Samtidig er James Edward Coe udtrådt som administrerende direktør.

Cambio Healthcare Systems A/S er leverandør af digitaliseringsløsninger til sundhedssektoren.


Eir Diagnostics ApS

Johannes Dapra og Michael Niels Døssing er indtrådt i bestyrelsen hos Eir Diagnostics ApS i stedet for Torsten Freltoft og Noemi Zsuzsanna Rozlosnik.

Eir Diagnostics ApS udvikler diagnoseudstyr.


GN Audio A/S

Axel Marcus Peter Karlströmer er udtrådt af direktionen hos GN Audio A/S og GN Hearing A/S, men indtrådt som bestyrelsesformand. Jukka Pekka Pertola er udtrådt som bestyrelsesformand. Klaus Holse er udtrådt som næstformand i bestyrelsen. Anders Kjærsgaard Dybro og Søren Jelert er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Anette Weber og Anna Hélène Elisabeth Barnekow. Tove Rintza Wamsler er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos GN Audio A/S. Brian Mark Hewson er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos GN Hearing A/S

GN Store Nord A/S producerer høreapparater og headsets.


Høreklar ApS

Natalie Belderbos er indtrådt som administrerende direktør hos Høreklar ApS. i stedet for Dennis Steven Jensen, der også er udtrådt af bestyrelsen. Jesper John Anhøj er indtrådt i bestyrelsen.

Høreklar ApS sælger høreapparater.


UV Medico A/S

Christian Kanstrup Holm er indtrådt i direktionen hos UV Medico A/S i stedet for Anders Samuelsen.

UV Medico A/S er leverandør af UV-desinficering til sundhedssektoren.


Warning Systems ApS

Gert Nielsen er udtrådt som administrerende direktør hos Warning Systems ApS. Samtidig er Erik Thaysen udtrådt som bestyrelsesformand

Warning Systems ApS udvikler teknologi, der skal reducere udrykningstiden for redningskøretøjer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.516