23948sdkhjf

Tæt på kæmpemarked med ny godkendelse

Audientes kan snart sælge sine høreapparater i verdens folkerigeste land

Danske Audientes er et skridt tættere på at kunne sikre den omsætning, som de i løbet af de seneste år har haft problemer med at få i hus.

For selskabet er nu blevet godkendt af de kinesiske myndigheder - State Radio Regulation of China (SRRC) - og dermed kan Audientes inden længe tage hul på salget i verdens folkerigeste land.

Det oplyser selskabet i en børsmeddelelse.

Om Audientes A/S

  • Audientes blev etableret i 2014 af ingeniøren Hossein Jelveh, der sammen med 10 kolleger fra den nedlagte Nokia-afdeling i København startede helt fra bunden med at udvikle teknologien i Audientes.
  • Virksomheden blev børsnoteret på Nasdaqs First North i september 2020 og skiftede i september 2022 til Spotlight-børsen.
  • Audientes er kommet på markedet i Indien med en løsning, der er selvjusterende og som brugeren selv kan indstille. Høreapparatet har et prispunkt på omkring 2000 kroner.
  • Audientes satser ligeledes på OTC-markedet med deres Companion-høreløsning.

Kilde: Audientes

Det er det produkt, der i Europa og USA hedder Companion, som Audientes nu har fået godkendt i Kina og som i løbet af efteråret blev godkendt i Japan.

Hvad produktet vil komme til at hedde i Kina er endnu uvist, men så snart der er styr på navn og andre praktiske omstændigheder omkring produktet, vil det komme i handlen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111