23948sdkhjf

Genbrugshjælpemidler for en halv milliard sendt i udbud

Statens og Kommunernes Indkøbsservice har sendt rammeaftalen for genbrugshjælpemidler til 91 kommuner i udbud

Virksomheder har nu mulighed for at byde på en eller flere delaftaler om genbrugshjælpemidler til kommunerne.

Det er SKI, Statens og Kommunernes Indkøbsservice, der har udbudt rammeaftalen, som omfatter hjælpemidler for 507 mio. kr. Aftalen er et genudbud, der omfatter rollatorer, elscootere, senge, tryksårsforebyggende madrasser og hjælpemidler til toilet og bad.

Særligt kvaliteten af produkterne lægges der vægt på i aftalen.

- Kvaliteten vægter 60 procent i den endelige evaluering. Vi tester alle tilbudte produkter sammen med fagpersoner som ergoterapeuter og depotmedarbejdere, der til dagligt arbejder med hjælpemidlerne. Dertil har vi inviteret en bruger, der selv er bruger af hjælpemidler , vi skal teste, udtaler Sofia Vork Stokholm, der er udbudskonsulent i SKI, i en pressemeddelelse.

Desuden vil prisen vægte 40 procent i udvælgelsen, fremgår det af udbudsmaterialet.

For at løse udfordringerne i kommunerne med EU-forordningen for medicinsk udstyr, MDR, har SKI indbygget et krav om, at leverandørerne beholder fabriksansvaret i en periode, skriver SKI i meddelelsen.

Rammeaftalen omfatter 19 delaftaler, som den virksomhed godt kan vinde flere af. En del af aftalen er desuden en reservedelsaftale, der indebærer, at leverandørerne skal kunne levere biprodukter i fire år efter aftalen.

Frem til 18. januar 2024 kan man byde på udbuddet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095