23948sdkhjf

Ny direktør til Demant-datterselskab

Den fynske virksomhed Interacoustics har efter syv måneders søgen fundet sin nye direktør.

Valget er faldet på Villads Thomsen, der kommer til Demant-datterselskabet fra nordjyske Lyngsoe Systems, lyder det i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad for at kunne annoncere Villads Thomsen som CEO & President for Interacoustics. Interacoustics er et stærkt brand – både i form af værdier og markedsposition – og jeg er sikker på, at Villads er den rette person til at føre Interacoustics videre, udtaler René Schneider, CFO i Demant og midlertidig ansvarlig for Diagnostics, som Interacoustics hører under.

Direktørskiftet kommer, efter den mangeårige direktør, Carsten Kind, tidligere på året tog afsked med Interacoustics efter over 20 år.

Interacoustics, der har 225 ansatte, leverer diagnostiske løsninger til høre- og balancemåling, og den opgave glæder hovedpersonen selv sig til at tage fat på.

- Jeg ser frem til at blive en del af holdet hos Interacoustics og i Demants Diagnostics-familie. Jeg har altid haft stor interesse for akustik, og jeg er spændt på at bidrage til Interacoustics’ fremtidige succes som en markedsførende virksomhed inden for hørediagnostik og balance. Jeg ser et potentiale i at forbedre vores kundefokus endnu mere, som kan føre til vækst og innovation inden for vores eksisterende markeder, ligesom vi på den måde kan udforske muligheder i nærliggende segmenter, udtaler Villads Thomsen.

Villads Thomsen har gennem de sidste ni år været CEO i Lyngsoe Systems. Forinden har han været ansvarlig for globalt salg og marketing hos Aarhus-virksomheden Martin Professional, og han har ligeledes erfaring fra Bang og Olufsen. Han har en MBA fra Henly Business School og er oprindeligt Akademiøkonom fra Aarhus Business College.

Han starter i sit nye job 1. februar.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093