23948sdkhjf

Ny prisvindende teknologi styrker kontakten mellem patienter og sundhedspersonale

Den unge startup Earbuddy har vundet Idékonkurrencen ved Danish Entrepreneurship Festival.

Virksomheden har udviklet en øresnegl til sundhedspersonale, der gør det muligt at indtale patienters journaler. På den måde kan man lave journaler i frisk erindring og samtidig lette arbejdsbyrden, så der er mere tid til patienten.

Bag Earbuddy står fire studerende i form af Victoria Bushati, Sara van Deurs Petersen, Nanna Kristine Bjerregaard Christensen og Cathrine Marie Albæk fra Københavns Erhvervsakademi.

- Vi er så overraskede over at vinde, at vi slet ikke har planlagt, hvad vi skal bruge pengene på. Men førstepladsen er en motivation og giver et boost til at arbejde videre med vores idé. Vi har en lille drøm om, at det her kan blive til noget stort, siger Victoria Bushati i en pressemeddelelse.

Holdet vandt 10.000 kroner, der er sponsoreret af Innovationsfonden.

Start Up Programme er et unikt entreprenørskabsprogram, der er målrettet studerende på alle korte og mellemlange videregående uddannelser i hele Danmark og deres undervisere. Programmet er bygget op om undervisningsmateriale, opkvalificering af undervisere og aktiviteter og events, hvor studerende kan afprøve idéer med iværksættere, erhvervsfolk og andre studerende.

I alt deltog 190 studerende fordelt på 56 hold i konkurrencerne for de videregående uddannelser i Messe C i Fredericia.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078