23948sdkhjf

Monsenso lander aftale med "førende medicinalvirksomhed"

Danske Monsenso har landet en stor aftale med en unavngiven "førende medicinalvirksomhed".

Med den nye aftale vil Monsenso levere og understøtte indsamling af real-world data i et decentraliseret og patientcentreret studie, som forventes at finde sted i løbet af de næste 12 måneder.

Aftalen og den leverede løsning bygger på Monsensos eksisterende platform, som vil blive konfigureret og tilpasset til det konkrete studie og sygdomsområdet. Aftalen inkluderer også udvikling af nye features til at understøtte patientcentrerede real-world studier. Det kommer til at positionere Monsenso endnu stærkere i fremtiden, spår administrerende direktør Thomas Lethenborg.

- Med dette projekt håber vi at bidrage til en dybere læring om patienterne og deres behandling ved at indsamle data fra patienterne i deres hverdag over længere tid. Potentialet i dette engagement er betydeligt - både med den konkrete medicinalvirksomhed på tværs af andre geografier og sygdomsområder og med lignende virksomheder, udtaler Thomas Lethenborg i en selskabsmeddelelse fra Monsenso.

Monsenso oplyser videre, at aftalen ikke kommer til at påvirke forventningerne til det igangværende regnskabsår, "men den forventes at bidrage til væksten i de kommende år."

Om Monsenso

  • Stiftet i 2013.
  • Udvikler og udgiver en app, som bruges i behandlingen af mentale lidelser.
  • Den digitale løsning bruges til indsamling og behandling af data omkring patienternes mentale tilstand, adhærens og adfærd.
  • Systemet forbinder patienter, omsorgspersoner og behandlere med henblik på at tilpasse behandlingen til de enkelte patienter.

Kilde: Monsenso

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125