23948sdkhjf

Medtech-virksomhed får tilført friske midler: - For os er denne investering mere end bare kapital

Odense-virksomheden Vitasim er kommet til penge.

Virksomheden, der har udviklet en virtual reality-simulator til brug i uddannelsen af radiografer, har fået en investering fra digitaliseringsvirksomheden Innopixel.

- For os er denne investering mere end bare kapital. Vores mål er et produkt, der sikrer høj professionalisme og fleksibel læring for studerende i en risikofrit miljø, som i sidste ende vil forbedre patientsikkerheden. Investeringen giver os mulighed for at tage vores drømme og visioner ud over Danmarks grænser, udtaler Rune Overgaard Jensen, CEO og stifter i Vitasim, i en pressemeddelelse.

For udover pengene, der konkret kan bruges til at udvikle produktet, kommer investeringen til at give øgede muligheder i udenlandske markeder, fordi den nye investor, Innopixel, har et større netværk i udlandet. Således regner Vitasim ifølge pressemeddelelsen med, at de kan lancere røntgen-VR-brillen internationalt i 2024.

I forbindelse med investeringen får Vitasim desuden to nye bestyrelsesmedlemmer i form af Lars Bertrand de Nully og Innopixel-CEO Michael Lundorff-Hansen.

Parterne har ikke oplyst, hvor stor investeringen er.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141