23948sdkhjf

Samarbejde skal udvikle nye digitale løsninger til bedre ambulancebehandling

Italienske Dedalus og schweiziske Ascom indgår samarbejde om at udvikle løsning, der skal forbedre den præhospitale patientbehandling

To garvede spillere i medtech-verden er gået sammen om at finde nye løsninger. Der er tale om den italienske healthcare softwarevirksomhed Dedalus og den schweiziske udvikler af mobilitetsløsninger Ascom. 

Målet er at forbedre kommunikationen mellem specialisterne på hospitalerne og de præhospitale fagfolk ved at udnytte data i realtid.

Det skriver MedWatch.

- Vi har allerede mulighed for at sende data fra ambulancerne via email til specialister på hospitalet. Men for at få fat i den rette specialist hurtigst muligt skal vi kunne sende data i realtid fra ambulancen til telefonen, siger løsningsarkitekt Hans Kåre Pallesen fra Ascom til MedWatch.

Håbet for de to samarbejdspartnere er, at deres løsninger bliver købt, inden deres eksisterende leverancer kommer i udbud igen. Virksomhederne ønsker, ifølge MedWatch, ikke at sætte tidspunkt på, hvornår eller hvor mange nye løsninger, der skal komme ud af samarbejdet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079