23948sdkhjf

Ny direktør i Region Sjælland skal stå i spidsen for store forandringer

Lone Lindsby er ny direktør i Region Sjælland

Det bliver den erfarne topleder, Lone Lindsby, som sætter sig for bordenden som regionsdirektør hos Region Sjælland. 

Det skriver regionen i en pressemeddelelse.

Sammen med et nykonstitueret ledelseshold står Lone Lindsby overfor en række store opgaver med med fokus på udvikling.

Om Lone Lindsby:

58-årige Lone Lindsby er uddannet cand.polit, kom til Region Sjælland i 2017, hvor hun trådte ind i direktionen som koncerndirektør. 

Hun kom fra en stilling som programdirektør i Forsvarsministeriet for 'Nyt Kampfly Program', ligesom hun tidligere har været koncerndirektør i DSB.

Kilde: Region Sjælland

- Vi er ambitiøse i Region Sjælland og har i særklasse dygtige ledere og medarbejdere. Vi har i vores region store udfordringer med ulighed i sundhed, vi har mangel på personale, flere ældre og de mest syge borgere. Derfor er vi også meget langt fremme med at tænke løsninger på udfordringerne i fremtidens sundhedsvæsen. De løsninger vil vi i direktionen have fuldt fokus på at implementere samtidig med, at vi sikrer en stabil drift, udtaler Lone Lindsby i pressemeddelelsen.

Store opgaver venter

Regionsrådsformand Heino Knudsen glæder sig over at der nu er konstitueret en regionsdirektør, som i forvejen har meget stor indsigt i Region Sjællands organisation og opgaver.

- Vi står i Region Sjælland i de kommende måneder foran store opgaver. Det gælder ikke mindst vores vigtige arbejde for Region Sjællands sundhedsvæsen med udviklingsprogrammet 'Bæredygtige Akutsygehuse". Vi har derfor brug for stabilitet i driften og fokus på eksekvering og implementering. Jeg er sikker på, at Lone som konstitueret regionsdirektør kan løfte den opgave i tæt samarbejde med den øvrige ledelse i Region Sjælland, udtaler Heino Knudsen i pressemeddelelsen.

Lone Lindsby har været koncerndirektør i Region Sjælland siden 2017. Her har hun bl.a. været en drivkraft i udviklingen af Det Nære Sundhedsvæsen, som har ansvar for at udvikle fremtidens sundhedstilbud i samarbejde med sygehusene, kommunerne, praktiserende læger og borgerne. Derudover har Lone Lindsby som koncerndirektør også haft overordnet ansvar for Psykiatrien i Region Sjælland, Socialområdet og det præhospitale område.

Direktionen vil desuden blive suppleret med Lisbeth Iversen, direktør i Koncern Ledelse og Kommunikation samt regionens budgetchef, Mikkel Søndergaard, der begge konstitueres ind i regionens direktion.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125