23948sdkhjf

Scannerforhandler skruer forventningerne helt op til årets slutspurt

For fjerde gang i år opjusterer Scandinavian Medical Solution

De er inde i en god stime hos Aalborg-virksomheden, der forhandler brugt billeddiagnostisk udstyr. 

Så god at de nu hæver barren for omsætningen til at lande på mellem 180 - 195 mio. kr. - tidligere DKK 160 – 175 mio. kroner. 

Desuden forventes årets resultat til at ligge mellem intervallet 20 - 23 mio. kroner - den forventning var tidligere 19,5 – 21,5 mio. kroner, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

De høje forventninger til årets fine resultater skubbes på vej, ifølge CEO Jens Krohn, af efterspørgslen på virksomhedens kerneforretning - nemlig brugt medicinsk udstyr.

- Vi har siden vores børsnotering brudt grænsen til DKK 100 mio. i omsætning, etableret nye salgssystemer, som styres af et hamrende effektivt salgsteam, opbygget lagerkapacitet og oprustet vores organisation på alle ledder og kanter. Med denne fjerde opjustering i dette regnskabsår beviser vi virkelig, at vi står stærkt i en verden, der efterspørger mere bæredygtige løsninger, udtaler CEO Jens Krohn i pressemeddelelsen.

Scandinavian Medical Solutions blev tidligere på året hædret netop for deres vækst, da de blev kåret som årets danske børsnoterede vækstvirksomhed, der kåres af Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder (FBV).

Selskabet forventes at offentliggøre årsrapporten for 2022/23 mandag den 20. november 2023.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094